•  350ml - Boefstrogonoff
  •   250g - Bigos popularny
  •   250g - Bigos myśliwki
  •   1szt. - Udko z kurczaka pieczone z czosnkiem
  • 300ml - Potrawka węgierska
  • 300ml - Bogracz
  • 300ml - Fasolka po bretońsku
  • 300ml - Kiełbasa w sosie węgierskim
  • 300ml - Barszcz czerwony z krokietem
  • 300ml - Barszcz czerwony z pasztecikiem
  • 250ml - Barszcz czerwony – solo
  • 250ml - Żurek – solo
  •   100g - Frankfuterki płonące
  • 350ml - Żurek z jakiem i kiełbasą białą
  •  1 szt. - Podudzie z kurczaka faszerowane pieczarkami i serem
  • 300ml - Flaczki wołowe
  • 300ml - Flaczki drobiowe
  • 300ml - Gulasz po węgiersku
  • 350ml - Kwaśnica z żeberkiem i skwarkami
  • 300ml - Żurek po staropolsku podawany w chlebie
  •   1szt. - Golonko peklowane bez kości po bawarsku z musztardą
  •   1szt. - Udziec wieprzowy pieczony w całości z dodatkami (kaszą pęczakiem z podrobami lub kapustą zasmażaną z grzybami)

  •   250g - Placek po zbójnicku z surówką i oscypkiem
  •   300g - Szaszłyk wieprzowy lub drobiowy + ryż + surówka
  •   350g - Udko z kurczaka z ziemniakami zasmażanymi + surówka
  •   350g - Sztuka mięsa z ziemniakami + bukiet warzyw z wody

     Wszystkie potrawy można podać w chlebach flaczarkach

ZUPY ...
II DANIA ...
KOLACJE ... POBIERZ ...
PRZEKĄSKI ZIMNE ...
DESERY ...
DODATKI ...

 

 

 

 

                                 Strona Główna | Oferta | Nasze Menu | Galeria | Współpraca | Kontakt | Projekt : Werlimex |