• 100g - Schab po sztygarsku (faszerowany kiełbasą)
  • 100g - Kotlet schabowy panierowany
  • 100g - Kotle schabowy po parysku
  • 130g - Kotlet schabowy po szwajcarsku
  • 100g - Schab duszony w sosie węgierskim
  • 100g - Kotlet cielęcy w sosie śmietanowym
  • 120g - Rolada ze schabu (z szynką i pieczarkami)
  • 100g - Schab ze śliwką
  • 350g - Golonko peklowane bez kości po bawarsku
  • 100g - Stek wieprzowy z cebulką
  • 100g - Rolada wieprzowa (farsz taki jak w wołowej)
  • 150g - Żeberko grillowane w sosie sułtańskim
  • 120g - Schab po królewsku (z fetą i zielonym pieprzem)
  • 1 szt. - Szaszłyk wieprzowy
  • 120g - Rolada wołowa
  • 100g - Kotlet mielony wołowo wieprzowy
  • 110g - Zrazy wołowo wieprzowe
  •   80g - Bitki wołowe w sosie
  • 150g - Sznycel wołowo wieprzowy w sosie beszamelowym
  • 110g - Antrykot z kurczaka z sezamem
  • 100g - Filet z kurczaka panierowany
  • 100g - Filet z kurczaka po parysku
  • 100g - Filet z kurczaka w sosie meksykańskim
  • 100g - Kotlet de Volaye (z masłem)
  • 120g - Kotlet po szwajcarsku (ser i masło)
  • 120g - Kotlet Tornado Rossini na grzance z ananasem
  • 100g - Rolada drobiowa (faszerowana pieczarkami)
  •   50g - Eskalopki drobiowe
  • 1szt. - Udko z kurczaka pieczone z czosnkiem
  • 130g - Kieszeń po zbójnicku (pieczarki, ser, cebula)
  • 1szt. - Szaszłyk drobiowy
  • 100g - Kotlet drobiowy w migdałowej panierce
  • 100g - Kotlet z indyka grillowany w sosie borowikowym
  • 100g - Kotlet jajeczny
  • 100g - Kotlet serowy panierowany
  • 100g - Filet z pangi panierowany
  • 100g - Kotlet jarzynowy panierowany
ZUPY ...
II DANIA ... POBIERZ ...
KOLACJE ...
PRZEKĄSKI ZIMNE ...
DESERY ...
DODATKI ...

 

 

 

 

                                 Strona Główna | Oferta | Nasze Menu | Galeria | Współpraca | Kontakt | Projekt : Werlimex |